Los Blancos

Home / Distributie van verven onder private label

distributie verf

Distributie van verven onder private label

Kwaliteit – op maat – 100% Belgisch 

Wil je je eigen huismerk op de markt brengen? Wil je je onderscheiden in de markt?
Los Blancos ontwikkelt, produceert en levert jouw private label verven.

Of je nu op zoek bent naar één product of een volledig assortiment in private labelverven, het begint met een kennismaking. Samen inventariseren we je doelpubliek en functionele eisen.

We kunnen bestaande verfformules voorzien van je eigen label met je naam en logo.

Wens je een eigen formule met bepaalde eigenschappen? Wij ontwikkelen deze in ons R&D-labo. We gebruiken onze jarenlange ervaring, onze uitgebreide product- en labokennis en stellen je een duurzame oplossing voor.

De presentatie is van cruciaal belang voor de uitstraling en marktwaarde van jouw product. Daarom besteden we extra aandacht aan de het creëren van de etiketten. Wij ontwerpen het etiket en zorgen ervoor dat dit aan alle wettelijke eisen voldoet. Op uw vraag labelen de potten of  kunnen we deze, indien gewenst, blanco leveren.

Alle bijhorende technische- en veiligheisfiches worden verstrekt.

Omdat we in-house produceren, kunnen we ook voor kleine hoeveelheden op maat werken. Al vanaf 200 liter per bestelling kunnen we een formule in productie zetten. Onze verven worden verpakt in potten van 0,75l tot 15l, volgens uw keuze.

Ons team staat altijd voor u klaar om ondersteuning te bieden in elke fase van de ontwikkeling en de marketing van uw product. Wij streven dan ook naar een langdurige samenwerking.

Ben je klaar om je eigen lijn verven of bouwproducten te lanceren?

Neem vandaag nog contact met ons op, samen realiseren we jouw project.