Los Blancos

Home / Over ons

productie verf

OVER ONS

Los Blancos nv is sinds de oprichting in 1926 uitgegroeid tot een toonaangevende producent van decoratieve verven.

Wij bevoorraden:

Een Belgisch familiebedrijf met gepassioneerde medewerkers, die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en vernieuwing van onze producten. Wij staan al meer dan 90 jaar synoniem voor kwalitatieve verven.

Verf is onze passie. We zijn trots op de duurzame kwaliteit van onze verfproducten en onze diensten. We streven ernaar om naast goed geprijsde producten een meerwaarde te bieden door pro-actief mee te denken in ontwikkeling van gepersonaliseerde concepten.

Ons streefdoel is eenvoud, efficiëntie en klantgerichtheid.

Wij weten als geen ander oplossingen te bieden voor uiteenlopende vragen uit de verfmarkt. We slagen hierin door een hoge mate van flexibiliteit te bieden in assortiment, prijsniveau, volume, maatvoering en communicatie.

Los Blancos is een flexibele business partner voor wie uw wensen centraal staan.

Voor diverse toepassingen worden custom-made producten ontwikkeld. Wij bieden naast een grote verscheidenheid aan producten en concepten, ook de juiste professionele ondersteuning waarbij de klant altijd centraal staat. Dit kan zowel onder private labeling als onder ons eigen merk.

Watergedragen verven in een grote diversiteit aan kwaliteiten voor wand, plafond en gevel. Deze zijn beschikbaar in verschillende glansgraden, wit en kleuren. Watergedragen en oplosmiddelhoudende lakken in dekkende en transparante varianten voor diverse toepassingen.

Hechtprimers  grondlaag voor gipsafwerking. Decoratieve sierpleisters op basis van al dan niet gesiliconiseerde kunstharsdispersie. Glasvlies, glasweefselpapier in verschillende motieven en de hierbij horende lijmen.

Het bedrijf Los Blancos

Los Blancos nv beheerst elke stap in de ontwikkeling, de productie, de verkoop én het transport van zijn verfproducten.
Los Blancos is jouw garantie op de hoogste verfkwaliteit.

Wenst u meer informatie over onze producten?

Contacteer onze vertegenwoordigers, zij komen graag bij u langs om onze producten aan u voor te stellen.