Los Blancos

Home / Uitgebreid assortiment met standaard label

Uitgebreid assortiment met standaard label

Kwaliteit – op maat – 100% Belgisch 

Een overzicht van onze producten die een perfect resultaat leveren bij elk project:

Als je aan een verfwerk begint, wil je natuurlijk zeker zijn van een mooi resultaat. De grondlaag bepaalt of de verf goed hecht aan de ondergrond en zorgt ervoor dat deze overal even goed dekt en dezelfde glansgraad vertoont. Het is dus van groot belang dat je je grondlaag aanpast aan het type en de staat van de ondergrond.

In ons assortiment bieden we grondlagen aan voor binnen en buiten, muren, hout en metaal en hechtprimers. Voor elke toepassing de gepaste grondlaag.

Los Blancos biedt een compleet assortiment aan watergedragen muurverven. Hierdoor garanderen we dat je elke project op elke ondergrond kwalitatief kunt afwerken. We leveren voor elke muur of plafond de perfecte verf voor jou.

Buitengevels hebben het in ons klimaat vaak zwaar te verduren. Als Belgische producent weten we dat. Dankzij onze doorgedreven R&D testen kun jij je klant verzekeren van een perfect en duurzaam eindresultaat.

Onze verven bestaan in wit, standaard kant-en-klaar kleuren en basen waarin elke denkbare kleur kan aangemaakt worden.

Je houten schrijnwerk in topvorm houden? De hoogwaardige, duurzame lakken van Los Blancos zijn stuk voor stuk elastisch en kleurvast. Onze houtlakken bestaan zowel op water- als op solventbasis. Hiermee lever jij gegarandeerd een topafwerking.

Natuurlijk kun je onze lakverf gebruiken om je metaal een ander kleurtje te geven. Maar de coatings van Los Blancos bieden ook een goede beschermlaag. Zo is je metalen object beter beschermd tegen invloeden als zonlicht, water en vorst. Dankzij ons divers aanbod kun je jarenlang van jouw metalen producten genieten.

De warmte en authenticiteit van hout willen we meestal het liefst zo goed mogelijk bewaren. Afhankelijk van de esthetische voorkeur van je klant en de verwachte levensduur van het product kies je voor niet filmvormende indringende houtveredeling of filmvormende vernis. Deze beschermen beide tegen vocht en licht en laten zowel de houtkleur als de houtstructuur deels zichtbaar.

Hechtprimers zijn essentiële producten in de wereld van bouw en renovatie. Ze zijn de ideale voorbereiding voor het aanbrengen van afwerklagen zoals crepi, pleisterwerk, betegeling of andere afwerkingsmaterialen.

Sierpleisters zijn populaire afwerkingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Ze worden gebruikt om muren te verfraaien en een decoratieve textuur toe te voegen aan oppervlakken. Onze sierpleisters zijn gesiliconiseerd en bieden een uitstekende weersbestendigheid. Ze kunnen perfect gebruikt worden als afwerklaag voor gevelisolatie.

Meer weten over onze producten en diensten?

Neem vandaag nog contact met ons op, samen realiseren we jouw project.